Bel gerust
085 273 64 86

Goedkope opslagruimte

De goedkoopste opslag in Twente

Bent u op zoek naar een goedkope opslagruimte in Twente? Bij Opslagruimte Haaksbergen aan de Kloksteeg 2 te Haaksbergen vindt u de goedkoopste opslagunits! Voor zowel de zakelijke als de particuliere klant gaan onze (opslag)deuren voor u open.

Tijdens kantooruren (van 8:30 tot 16:30 uur) en op zaterdag om 10:00 uur heeft u onbeperkt toegang tot uw gehuurde opslagunit. Of u nu een particuliere klant bent, die goedkope opslagruimte zoekt om bijv. zijn of haar inboedel op te slaan. Maar denk bijvoorbeeld ook aan seizoensspullen als uw winterbanden, motorfiets en / of  tuinmeubelen. Wij bieden u die mogelijkheid!

Maar onze opslagruimtes zijn uiteraard ook zeer geschikt voor de zakelijke klant. Bijvoorbeeld om tijdelijk uw voorraad te stallen. Onze opslagruimtes zijn allemaal op de begane grond. U hoeft uw spullen dus geen trappen op te slepen. Dit kan voor een korte periode (minimaal 1 week) als voor een langere periode.

Waarom kiezen voor een opslagruimte bij Opslagruimte Haaksbergen:

  • Bij u om de hoek: gelegen in de Ster van Twente, Kloksteeg 2 te Haaksbergen
  • Parkeren bij uw opslagruimte: Aan de Kloksteeg bevindt zich ruime parkeergelegenheid.
  • Bereikbaarheid: De opslagruimtes zijn goed te bereiken met een bus of auto met aanhanger. Daarnaast kunt u ook tijdelijk voor de deur parkeren zonder de stress dat u uw wagen weer moet verplaatsen.
  • Opslag voor korte en lange periodes: De opslagruimtes zijn zowel voor korte als langere periodes te huur.
  • Begane grond: Alle units bevinden zich op de begane grond. U hoeft uw spullen bijv. niet de trap op te tillen.