Bel gerust
085 273 64 86

Motorstalling huren

Motorstalling huren

Stal uw motor veilig en droog. Opslagruimte Haaksbergen biedt u deze mogelijkheid!

Niets is er mooier dan om er bij mooi weer op uit te trekken met uw motor en heerlijke ritten te maken. In de winter laat het weer dit helaas niet toe. Dan is het makkelijk om een ruimte te hebben om uw motor droog en veilig te stallen. Heeft u hier zelf de ruimte niet voor? Geen probleem! Wij hebben een goedkope winterstalling voor u! Al onze opslagruimtes zijn op de begane grond en u kunt uw motor dus eenvoudig naar binnen duwen. Of u nu voor een korte periode een ruimte zoekt of bijv. voor een half jaar of jaar een ruimte wilt aanhouden. Alles kan bij Opslagruimte Haaksbergen!

Als u uw motor bij ons voor de eerste keer komt stallen zal een medewerker van ons u vergezellen naar uw opslagruimte. De eisen die uw verzekeraar stelt ten aanzien van het op slot zetten van de motor gelden ook voor het stallen van uw motor bij opslagruimte-haaksbergen.nl. Gedurende de stalling kunt u tijdens onze openingstijden bij uw motor. Bijvoorbeeld wanneer er goed weer voorspelt wordt en u van plan bent eens lekker te gaan toeren.

Bent u naast de stalling van uw motor ook op zoek naar opslagruimte voor uw andere spullen of goederen? Onder het kopje “prijzen” vindt u meer informatie over de verschillende afmetingen van onze opslagruimtes met maandelijkse huurprijzen. Voor zowel de particuliere als zakelijke klant hebben wij een passende oplossing!