Bel gerust
085 273 64 86

Opslagruimte Enschede

Opslagruimte huren in Enschede

Onder de rook van Enschede eenvoudig en goedkoop een opslagruimte huren? Bij Opslagruimte Haaksbergen kan het! Wij hebben verschillende units beschikbaar.

Ben je woonachtig in Enschede en tijdelijk of voor langere periode op zoek naar opslagruimte voor uw bezittingen. Centraal gelegen aan de Kloksteeg 2 in Haaksbergen heeft u de mogelijkheid om goedkoop extra ruimte te huren. Aan de Kloksteeg kunt u eenvoudig uw auto parkeren en tevens is er de mogelijkheid om voor de deur uw spullen te laden en / of te lossen.

Of u nu een particuliere klant bent, die voor uw inboedel een opslagruimte zoekt. Of dat u een zakelijke klant bent die bijv. tijdelijk de voorraadopslag tijdelijk ergens anders wil onderbrengen. Opslagruimte Haaksbergen heeft voor zowel de particuliere als zakelijke markt een passende oplossing.

Vanuit Enschede is onze locatie eenvoudig via de N18 te bereiken. In ca. 20 minuten bereikt u uw opslagruimte aan de Kloksteeg (achter de Spoorstraat op de parkeerplaats van de voormalige Rabobank). Reserveer makkelijk en goedkoop uw opslagruimte zodat uw spullen droog en veilig zijn gestald.

Onder het kopje “Prijzen” vindt u de afmetingen van de verschillende ruimtes plus de huurprijs per maand.

Waarom kiest u voor een opslagruimte bij Opslagruimte Haaksbergen:

  • Eenvoudig te bereiken: Binnen ca. 20 minuten bereikt u vanuit Enschede onze opslagruimte.
  • Voldoende en gratis parkeergelegenheid: Aan de Kloksteeg (achter de Spoorstraat) zijn er genoeg parkeerplaatsen om uw auto gratis te parkeren (met parkeerschijf).
  • Makkelijk laden en lossen: Rustig voor de deur van de opslagruimte (tijdelijk) parkeren zonder de stress dat u uw auto weer moet verplaatsen.
  • Diverse huurperiodes mogelijk: Of u nu een ruimte voor bijv. 1 maand of 1 jaar zoekt. Alles is mogelijk.
  • Begane grond: Alle opslagunits bevinden zich op de begane grond. Wat u meer gemak biedt bij het stallen van uw spullen.
  • Hoge en brede deuren: Met uw steek- of pompwagen heeft uw eenvoudig toegang tot uw eigen opslagruimte.