Bel gerust
085 273 64 86

Opslagruimte Hengelo

Opslagruimte huren in Hengelo

Opslagruimte-haaksbergen.nl heeft meerdere goedkope opslagruimtes in de buurt van Hengelo. Onze units zijn er in verschillende afmetingen. Op deze manier kunnen we elke klant (zowel particulier als zakelijk) een passende aanbieding bieden. Of het nu gaat om een korte huurperiode of een overeenkomt voor langere tijd.

Al onze opslagruimtes bevinden zich op de begane grond. U hoeft dus niet met uw huisraad trappen op. Maar onze ruimtes lenen zich bijv. ook uitstekend om uw motor(en) tijdens de winter bij ons te stallen. Of voor het opslaan van uw zomer- en winterbanden en / of uw tuinmeubelen.

Wij zijn gevestigd in het centrum van Haaksbergen, aan de Kloksteeg 2 (achter de Spoorstraat op de parkeerplaats van de voormalige Rabobank), en vanuit Hengelo gemakkelijk via de N739 te bereiken. Binnen ca. 20 minuten bent u op de plaats van bestemming. Bij onze locatie heeft u voldoende parkeergelegenheid voor uw bus / auto met aanhanger. Tevens kunt u eenvoudig voor de deur uw spullen laden en lossen zonder de stress en drukte dat u uw voertuig weer moet verplaatsen.

Waarom kiest u voor een opslagruimte bij Opslagruimte Haaksbergen:

  • Bij u in de buurt: Vanuit Hengelo bent u in ca. 20 minuten bij onze opslagruimtes aan de Kloksteeg 2 te Haaksbergen.
  • Goedkope opslagruimte: Uw huisraad of goederen voor een mooie prijs en veilig stallen.
  • Begane grond: Alle opslagruimtes bevinden zich op de begane grond. U hoeft uw huisraad of andere goederen dus geen trappen op te tillen en kunt u spullen bijv. makkelijk met een steek- of pompwagen naar binnen rijden.
  • Verschillende huurperiodes mogelijk: Of u nu voor langere of kortere periode een opslagruimte nodig bent. Onze vermeldde prijzen zijn maandprijzen.
  • Rustig laden en lossen: U kunt uw bus of auto met aanhanger bij ons voor de deur parkeren. Ondanks dat we in het centrum van Haaksbergen gevestigd hoeft u niet te stressen dat u uw voertuig al snel weer moet verplaatsen.
  • Gratis parkeergelegenheid: Bij de opslagruimtes zijn voldoende parkeermogelijkheden om uw voertuig gratis te parkeren (met parkeerkaart).