Bel gerust
085 273 64 86

Privacy verklaring

Dirk Michorius, gevestigd aan de Braak 28, 7481 JG in Haaksbergen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals die in deze privacy verklaring staan.

Contactgegevens:

Dirk Michorius

De Braak 28

7481 JG Haaksbergen

T: 0610428790

D. Michorius is de Functionaris Gegevensbescherming en is te bereiken via info@opslagruimte-haaksbergen.nl.

Bedrijf omschrijving. Dirk Michorius houdt zich bezig met het verhuren van opslagruimtes en kantoorruimtes.

Persoonsgegevens:

Dirk Michorius verwerkt persoonsgegevens doordat je gebruikt maakt van onze diensten of omdat je ons de gegevens gegeven hebt. Hieronder een lijst met de gegevens die wij verwerken:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • Emailadres
  • Overige gegevens
  • Locatiegegevens
  • Acties op de website
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Bankrekening gegevens

Wij gebruiken Google Analytics om je internetgedrag te analyseren en je daarmee passende producten en diensten aan te bieden, kortom om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Gebruik gegevens:

  • Afhandelen betaling
  • Bellen en mailen om diensten te verlenen
  • Informeren wijzigingen etc
  • Dirk Michorius analyseert je website gedrag op de diensten en producten te verbeteren
  • Verhuren van ruimtes
  • Wij volgen je website bezoeken om in te spelen op je behoeftes
  • Wij verwerken ook persoonsgegevens als we hier wettelijk voor verplicht zijn, bijvoorbeeld voor de belasting aangifte

Ontvangst gegevens:

De gegevens worden ontvangen door Dirk Michorius en Oxilion B.V. te Enschede (hosting partij).

Bewaren gegevens:

Gegevens worden bewaard zolang noodzakelijk is om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Rechten:

Als klant heb je de volgende rechten:

  • Recht op inzage: jou gegevens worden opgestuurd of gedeeld als je daarom vraagt
  • Recht op rectificatie: je gegevens worden aangepast als je daarom vraagt bij bijvoorbeeld een fout in de NAW gegevens of bankgegevens
  • Recht op indienen van een klacht: het indienen van klachten gaat via: Autoriteit Persoonsgegevens
  • Recht op overdracht: als je stopt met onze diensten dan het je het recht dat wij je gegevens overdragen aan de andere partij
  • Recht op stoppen van het gebruik van gegevens: je hebt het recht om aan te geven dat wij jou gegevens niet meer morgen gebruiken

Verplichte informatie:

Voor het versturen van pakketten, versturen van rekeningen hebben wij bepaalde informatie nodig. Dit wordt aangegeven in het contactformulier of bestelproces. Dit is om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Beveiliging:

De website is beveiligd met een SSL certificaat van ESET SSL Filter CA.

Doeleinden certificaat:

  • Het garanderen van de identiteit van een externe computer
  • Het garanderen van uw identiteit aan een externe computer